Chrome Pointer

Bytt är bytt

   Jag sålde ju nyligen tre av de hästar som varit med mig på Jorvik längst - Elsa, Misty och Freya - och köpte tillbaka dem som andra hästraser med snarlika färger. Eller ja, Elsa är fortfarande en Akhal-Teke, men ni fattar.
   Jag trodde faktiskt det skulle vara svårare att vänja mig vid de här nya hästarna, men de käns redan väldigt självklara i hemstallet. Kanske är för att jag längtat efter att få göra mig av med mina gamla Gen 1.5-hästar?
   Jag är iaf supernöjd. Nu är hästarna roliga att använda igen, och för varje Gen III-häst som anländer till Esmes hemstall blir det bara fler och fler som känns nice att rida runt på. Älskar det!
 
   Esme & Misty
 
   Esme & Elsa
 
   Esme & Freya
 
   (Syns det att jag just nu är totalt insnöad på de nya hoppsadlarna och schabraken som kom i samma uppdatering? Vill ha typ trettio färger till på de där schabraken, älskar deras textur!)


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.