Chrome Pointer

Då planer går i stöpet

   Den här helgen gick fullkomligt åt skogen. I nästan tre dagar satt jag utan internet och min ångest pallar inte med att planer går i stöpet. Jag tänkte att det var lugnt ändå med tanke på at jag kan göra mer nästa helg, men sen ringde chefen från mitt helgjobb igår och sa det oemotståndliga "Har du lust att komma i helgen? Vi har en massa hästar som behöver ridas och du får ju betalt också" och där var jag körd, haha. Ägaren till hästen jag rider hemma i Stockholm sa att jag inte behövde komma med ut den här veckan om det skulle bli stressigt för mig, men egentligen har jag preppat mycket videor nu och har inget bättre att göra hemma i morgon ändå, så häst blir det. Blev alltså bara tre jobbdagar den här veckan, haha. Men det jämnar ut sig. Jag jobbade hemma i några timmar igår eftersom jag inte hade något annat att göra i min internetlöshet, och jag ska även jobba några timmar nästa onsdag då alla andra är lediga pga första maj, så jag kompar ut fredagen istället för att ta en ledig dag.
 
   Och vet ni vad? Något jag ibland glömmer bort är att de strikta videoscheman jag gett mig själv är högst frivilliga. Jo visst förlorar jag lite inkomst om jag inte håller igång och postar videor så ofta, men jag måste lära mig begripa att det inte gör något om jag tar en videofri vecka här och var. Jag håller egentligen ett rasande tempo på videor med tanke på att jag postar minst tre i veckan som är ca 15-20 min långa var och dessutom jobbar heltid (+ aldrig har semester eftersom jag på mina semestrar reser bort för att jobba på andra ställen. Alla jag känner tycker bara jag är lite dum i huvudet.).
 
   Nåväl, den här veckan ska jag faktiskt inte spela in videor, hehe. Hinner inte. Kanske att det hinns något på torsdag, men jag ska försöka låta bli. Ska jobba två helger i rad nu, men den här helgen blir rätt lugn eftersom den innehåller mer motionsridning än att ta hand om en grupp barn. Och, dessutom har jag förinspelat videor så jag behöver inte göra mer nu förrän nästnästa vecka. Tjo på det! Jag kommer nog inte hinna kika in här mer under den här veckan, men vi ses väl nån gång snart igen! (Och jag finns ju på Instagram varje dag, som ni säkert vet.)
 
   Minimalistisk redigering på enhörning från Horse Life 2






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.