Chrome Pointer

Torsdag!

   Ni missade väl inte gårdagens uppdatering? Ydris är lätt en av de coolaste karaktärerna i SSO just nu, tycker jag. All cred till 3D-artisten som skapat hans nya look och animatören som gett honom liv!
   Om ni såg SSO's livestream på Instagram i tisdags såg ni mig spöa upp mina kollegor i det nya gruppracet. Det är sjukt kul! (Och det var förstås lite roligare för att jag vann, hehe.) Testa det om ni inte har gjort så redan, gruppracet är även lite annorlunda än single player-racet.
 
   Jag återupprepar vad jag häromdagen sa på Communitysidan på min YouTube-kanal - jag har haft lite mycket på sistone och har inte hunnit med att komma ikapp med alla videor efter semestern. Därför kommer ingen ny video på lördag, utan nästa video blir ett avsnitt av SSO Ride Through på tisdag. Något som jag tycker är sjukt kul är att jag nu är färdig med nytt intro och nytt outro till min engelska YouTube, så då jag kommer hem från helgens jobbresa ska jag anpassa dem till min svenska kanal också. Arbetet jag gjort med videografiken gör också att jag nu kan börja mjukstarta andra projekt också, så jag hoppas verkligen att jag ska hinna med det.
 
   Jo, jag sa jobbresa. Jag åker iväg i morgon bitti för att jobba som ungdomsledare under helgen + motionsrida några hästar. Jag har inte jobbat som ungdomsledare på helgläger på typ tre år och jag valde att sluta för att "mina" barn i gruppen jag jobbade med blivit så stora att det var dags att ta in helt nya ungdomar. Kommer vara så konstigt att inte ha "mina" tjejer där! Men jag har blivit lovad mycket ridning så det kan ju inte bli annat än bra ;)
 
   Ni får hare bra så länge, vi får se om jag hinner peta in något mer inlägg över helgen; annars är jag här igen nästa vecka!
 
   Esme och Remus






malva

Hej! snälla hjälp mig,jag vill spela star stable men när jag tryckt på spela så laddar skärmen och sen så ser jag överblicken över jordvik och sedan försvinner bara spelet. snälla hjälp mig.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.