Chrome Pointer

Redigering för hela slanten

   Igår färdigställde jag den första vinsten från min senaste tävling och idag ska jag börja på nummer två. Jag brukar ju alltid visa mina konstverk så fort som de är klara, men nu väntar jag tills alla fem vinster är klara. Jag är JÄTTENÖJD med redigering nummer 1 och jag har stora hopp även för nummer två. Blir spännande! Dock ska jag försöka peta in lite videoinspelningar därimellan, har bara en enda till schemalagd video och ingenting att släppa i helgen. Blev lite mycket på en gång eftersom jag var bortrest förra helgen, men det är något att lära sig av och det blir nog lättare att hålla igång allt nu då jag vet att jag behöver bättre framförhållning.
 
   Gårdagens SSO-uppdatering innehöll en häst som ÄNTLIGEN, efter nästan sju år, gav oss en färg som jag längtat så mycket efter. Fux med bred bläs och höga vita strumpor är en av mina absoluta favoritfärger på häst, sååå snyggt! Jag har inte heller köpt en Trakehnare än, men jag har inte hunnit spela så mycket på sistone ändå. Den hästen är självklar till mitt stall, men de båda bruna Trakehnarna är också så dösnygga så det finns inte.
   Uppdateringen med kartan gillar jag jättemycket! Jag tyckte det kändes väldigt ovant första gången jag såg de nya ikonerna, men nu då jag vant mig vid synen tycker jag de är brillianta. Jag tycker de är snygga och praktiska och just att det är möjligt att filtrera bort allt man inte vill se tycker jag bidrar till att det här var en grym uppdatering. Och den här stora ljusstrålen som guidar en rätt är så snygg! Jag var inne lite snabbt i morse eftersom jag ville testa hur kontrollerna i en orientering skulle synas på kartan, och jag insåg att genom att snabbt öppna kartan och placera ljusstrålen över en kontroll var det mycket lättare att hitta rätt direkt istället för att virra runt lite som jag lätt gör under orienteringarna. Aningen trixigt kanske, men det funkar för mig så jag är nöjd!
 
   För att avsluta dagens inlägg så kan jag berätta att jag igår animerade klart mitt nya intro och outro till min svenska YouTubekanal! Om ni vill se en smygkik på ungefär hur det kommer se ut kan ni kika på den senaste videon på min engelska kanal MONOKERUS där jag för första gången använde de engelska versionerna. Jättenöjd! Visste vilken känsla jag var ute efter men jag har ofta rätt svårt att uttrycka mig i bild, så tack till bästa Meli (<- Länk) som gav ett par förslag som hjälpte till på vägen. Om jag nu hinner spela in en video att släppa på lördag får ni se den svenska varianten då!
 
   Nu är det dags för mig att bingewatcha Lie To Me för miljonte gången på Netflix medan jag börjar arbeta på vinnarredigering nummer 2. Vi hörs!
 
   Esme, Ash och Ödesryttarna (+ Rhiannon) som hämtat hem Concorde






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.