Chrome Pointer

Nybörjarmisstag, UUUH

   Är så sjukt arg på mig själv! Jag vet ju av erfarenhet att jag måste trippelchecka ljudet varje gång jag spelar in en video, men tror ni att jag gjorde det för mina två senaste avsnitt av The Autumn Rider? Självklart inte, för jag litade på att mina ljudinställningar sparats... IDIOT! Fyyy vad jag är trött på att råka ut för sånt här. Det innebär typ att jag har sammanlagt en timmes videomaterial där man typ inte hör nånting av vad jag säger, för musiken i spelet är så sjukt hög. Slöseri med tid är det, usch vad ledsen man blir. Jag måste lära mig att det inte går att lita på datorer, allt måste dubbelkollas hela tiden. Jag tappar så mycket driv då sånt här händer, så himla, himla tråkigt. Egentligen borde jag hitta på något sätt att spela in mikrofonen på ett helt annat ljudspår, men jag har verkligen inte en aning om hur det skulle kunna fungera? Det enda jag kan tänka mig är att spela in det på en annan dator samtidigt, alltså jag vet verkligen inte hur annars det skulle funka. Jag har en liten laptop men den har typ noll utrymme på sig även då den är tom, så det känns inte riktigt som att det skulle funka...
 
   Den här dagen började alltså rätt dåligt, så nu kan det väl bara bli bättre. Nu kommer jag bara ha ångest som bara den då jag fortsätter med videoserien för att jag skäms så mycket över hur dåliga de här två avsnitten blev, hehe...
 
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.