Chrome Pointer

Min Fraps-mapp är ett slagfält

   Förr redigerade jag bilder jag fotat i spel typ varje kväll. Höh. Vad hände där, Esme?! Hade över 1500 bilder i min Frapsmapp då jag började igår och hann banta ner det till ca 600. Och då har jag ändå glömt några bilder på en hårddisk som ligger kvar på jobbet...
   Det blev lite mer ordnat iaf, så jag kan nu faktiskt börja skriva om saker jag borde ha skrivit om för flera månader sen. Vet inte om jag faktiskt kommer skriva om det alls nu, eftersom jag inte är så hemskt aktiv här längre. Men det är ju lite svårt då det man förr skrev om och konspirerade om hela tiden är något man nu inte riktigt kan göra det kring, haha. Svårt att konspirera kring något man dels inte kan prata om och som man dels redan vet allt om...
 
   Jag mådde inte bra igår och jobbade hemifrån. Jag har varit lite låg hela veckan, så det är väl den typiska höstförkylningen som är på intåg. Min stora glädje just nu är min tvättmaskin som kom hem i torsdags. Jag har tvättat fem gånger redan, skojar inte. Det var det praktiska med att må lite dåligt, då man ändå var hemma kunde man passa på att få tvätten överstökad. Livet blev plöstligt så mycket lättare då jag inte måste springa över hem till mina föräldrar varje helg för att tvätta (eeh gissa vem som fick tillgång till tvättstugan först förra veckan efter att ha bott här sen i maj?) och jag kan koncentrera mig på roligare saker som typ SPELA SPEL!
   På tal om mina spel måste jag på riktigt ominstallera typ alla. Jag var så dum då jag installerade dem och tänkte inte på vilken hårddisk jag gjorde det på och alla ligger helt kaosartat huller om buller på just den hårddisken jag INTE vill ha dem på. Jag har tre interna hårddiskar, varav två är bautastora, så alla spel ska ligga på en av de stora. Kanske blir något att göra typ idag? Jag har lite videor att spela in och några redan inspelade att klippa, men det borde väl hinnas med ändå... Sen borde jag redigera vinnarbilder från min Instagramtävling men inspirationen har sjunkit som en sten.
 
   Nu har jag redan avhandlat långt många fler ämnen än vad som är socialt accepterat för ett blogginlägg så jag tackar för mig denna morgon och får se om jag dyker upp igen senare. Hade planerat att skriva något lite roligare inlägg men alla bilder jag skulle ha ligger på den där hårddisken jag glömt på jobbet... x)
 
   En av de typ 800 bilder jag rensade ut igår, huehue






Lauren Mountainhouse

Hej Esme! Jag är ett stort fan och undrar, på vilken server är du?❤️

Minna Moonchild

Hoppas du känner dig piggare snart!
Tycker du är en sån kämpe som kan hålla så många bollar i luften även när måendet går emot och inspirationen är låg.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.