Chrome Pointer

Star Stable på Tekniska Museet!

  Det här må kanske se ut som ett reklaminlägg, men ingen har bett mig att skriva det här och jag får inte ut något särskilt av att göra det heller. Därmed - detta inlägg är INTE sponsrat.
 
   Jag kom hem från min semester sent i onsdags kväll men sen har allt gått stup i ett och jag har inte haft tid att flika in här. Så därmed kanske det är lite sent för mig att säga att...
 
   Star Stable finns på Tekniska Museet den här helgen! Det är ett event som handlar om djur och Star Stable håller i workshops som är väldigt lika de som hölls förra året för er som var förbi och hälsade på då. Det är dock större i år, men jag vet faktiskt inte hur utställningen ser ut, haha. Ska alldeles strax springa hemifrån och möta upp några kollegor så vi kan åka dit tillsammans.
 
   Tekniska Museet ligger nära Kaknästornet i Stockholm och är ett av mina favoritmuseum! (Kulturnörd, yes) Star Stables utställning är öppen idag samt i morgon klockan 10-16. Det finns flera workshops att delta i, som:
  • Gör en egen SSO-häst med 3D-artisten Lisa
  • Gör ett eget SSO-race med speldesignern Leila
  • Lär dig animera med animatören Dick
   Och utöver det finns det en herrans massa spännande människor att prata med, och för er som inte kan komma så kommer concept artist Matilda måla en bild som livestreamas på Star Stables YouTube. Jag har hört rykten om en mindre konstutställning också, som jag har haft lite att göra med, men jag har inte sett eller hört något sedan förra veckan eftersom jag haft semester så jag är sjukt nyfiken på hur det slutade, hehe.
 
   Kom förbi för farao, det blir kul! Bergis!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.