Chrome Pointer

Sjuk, blä

   Då jag stod och lagade middag igår kände jag verkligen minut för minut hur febern kröp upp på mig. Jag känner alltid DIREKT då jag börjar få feber, så jag krafsade ihop min mat så fort som det bara gick och kravlade ner i sängen. Har bara väntat på det här hela hösten, jag har alltid en förkylningsperiod och var velat mellan att få den överstökad vs skjuta upp den så länge som möjligt. Tror att kroppen gav upp på att försöka överleva efter den här helgen, som tärde rätt mycket på en.
 
   Igår kväll då jag tryckt i mig lite värktabletter för att få ner feber och var för pigg för att sova satte jag mig och planerade för lite videor under resten av året. Mitt "vanliga" schema är typ klart, men jag måste dubbelkolla lite grejer för att kunna göra de videor jag vill till min engelska kanal. Typ om det spel jag vill spela faktiskt finns på engelska x) Jag vill hinna klämma in lite specialvideor också, men det hinns väl säkert inte med i vanlig ordning. Hoppas kan man ju alltid ändå! Vill så himla mycket, men även de gånger som jag faktiskt har tiden har jag sällan energi och ork.
 
   Gammal bild på Justin och Esme. Har än inte hunnit ta en enda bild inne i nya Silverglade...






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.