Chrome Pointer

Yay för onsdag!

   Idag har jag verkligen planerat att jag ska kunna sitta och spela SSO ikväll, hehe. Jag ska inte göra något av de sjukt många uppdrag jag har kvar (hinner ju aldrig spela haha) eftersom jag vill spara dem till - you guessed it - dagsljus, men det finns lite andra grejer jag tänkt göra.
   Igår var jag ute på språng hela kvällen, men jag hoppas hinna med mitt videomanus... har en vag känsla av att det kommer sluta med att jag sitter och översätter det på bussen till och från jobbet. Har bara den här helgen på mig att få ordning på videon, annars kommer jag inte kunna släppa den förrän mot slutet av juni.
 
   Bild från My Horse And Me


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.