Chrome Pointer

Tjo för måndag!

   Jag har börjat skriva manus för en ny topplistevideo och jag skulle sååå gärna vilja hinna klart med den den här veckan! Dock så åker jag bort på fredag, har nämligen blivit bortbjuden för att rida en bunt hästar, hehe. Tackar inte nej till gratis ridning!
   Ett par stycken av er lämnade förslag på vilket spel jag ska spela in på video efter ABZÛ, men det var spridda skurar ändå så jag är inte säker på vad jag börjar med, hehe. Kanske det blir Harry Potter och Halvblodsprinsen? Vore ju ändå lite skönt att knyta ihop säcken och avsluta HP-spelen! Det är ju inte som att de hästspel jag hamstrat på mig försvinner under tiden...
 
   Hermiones Draconiforsutmaning i HPPoA. Se hur det gick till HÄR!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.