Chrome Pointer

Summer Resort

   Vissa spel minns man ju VERKLIGEN från barndomen, och det här är ett av dem! Det gick att spela på Cartoon Networks hemsida och fanns i flera olika kapitel.
 
   Jag växte ju upp på stenåldern då man hade tur om man fick en mobiltelefon innan man fyllt tretton (färgtelefoner kom ju ut typ runt den tiden också) och i vårt klassrum då jag gick i låg- och mellanstadiet fanns det en enda skoldator. Den fick vi vackert dela på under lediga stunder, 24 barn, och vi hade en äggklocka för att kunna veta när det var dags för nästa att leka. Det här var utan tvekan ett av favoritspelen som spelades MYCKET - vi var ju alla värdelösa på engelska, så vi fattade ingenting, men det slutade med att majoriteten av oss hade lärt oss spelet utantill och visste allt man skulle göra utan att kunna läsa något alls.
   Jag vet inte hur kul det ser ut för dagens ungdomar, men jag blir så nostalgisk av det här och minns hur spännande det var att spela spel som liten. Okej, spel är rätt spännande nu med, men tänk att något som är så enkelt som de här spelen (de har ändå rätt kul level design vågar jag säga) kunde vara så sjukt roligt!
 
   Någon annan här som spelat Summer Resort?
 
 
 
 


Jenny

Ojojoj vilken nostalgi!! Hade helt glömt bort detta spel! Går det fortfarande att spela? :D

Svar: Jag vet faktiskt inte! Letade runt lite men gav upp rätt fort, jag kände mig nöjd med att titta på videorna x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.