Chrome Pointer

Star Stable Live

   Den 10 juni håller Star Stable i eventet Star Stable Live på Inferno Online i Stockholm! Hela eventet kommer även sändas live på YouTube, så även om ni inte hann få en av biljetterna (som försvann på bara några timmar igår) kan ni följa all action direkt från er dator eller mobil.
 
 
   Det här blir det första SSO-eventet i Sverige på över tre år som jag inte kommer vara med på. Jag bokade in min semester väldigt tidigt i år och fick den godkänd och allt - och sen planerades det här in och det ligger ju självklart under en av mina semesterperioder. Det här lär ju inte bli det sista eventet direkt, så jag får hoppas att alla andra får det kul medan jag står och mockar hästskit på ridläger ;) (ja jag tar ledigt från jobbet för att jobba på ett annat ställe dont judge me)
   Ni vill verkligen inte missa det här eventet, för det kommer hända sjukt mycket! Kommer bli allt från snack med spelets episka spelutvecklare till upptåg med Matilda och GM Ylva. Livestreamen hålls på engelska av Stacy Place och GM Doris (förstås, eftersom streamen är viktig för alla icke-svenska spelare!) och det kommer hända några sjukt coola grejer i den som jag inte kan säga något om än. Det jag KAN säga är - Det här eventet kommer bli stencoolt så se till att åtminstone kika in på det på något sätt!
 
 
   (Idag är en sån dag då jag inte kunde komma till jobbet. Då man har EN bro för att komma in till stan och det är en trafikolycka på den... tur att man kan jobba hemma!)


Svea Duskbook

Hej
Är lite ledsen för att jag kommer inte att kunna komma på event för att det tar 3-4 timmar dit :( Men kommer att titta på videon då!!! YEY jag kan nästan vara med he

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.