Chrome Pointer

Säljes!

   Jag säljer nu av lite gamla ridgrejer! Om ni är intresserade, skicka ett mail till esmesilverforce@gmail.com och märk rubriken med föremålet ni är intresserade av. Köp förutsätter att ni kan ta er till Nacka utanför Stockholm där grejerna just nu finns.
 
   Stövel 1, Utgången modell från Hööks med strasstenar på skaftet. Storlek 37, höjd häl-knäveck 44 cm, vidd 35 cm. Strasslingan på ena skon sitter lite löst, går att fästa med lite tråd, men alla stenar är kvar. Skaften är mjuka och lite tunna och kan inte "stå" själva (har rullat tidningspapper i dem på bilden), men annars är det inget som helst fel på skorna. Jag hade fortsatt använda dem i flera år till om det inte var så att jag tillfälligt blev av med dem och behövde köpa andra skor. Prisförslag 200kr.
 
   Stövel 2, vinterridstövel från Steeds, storlek typ 39 (jag har vanligen 38 och har kunnat ha de här utan problem) med skafthöjd ca 40 cm. Ena sulan är fastlimmad på skon för att den börjat lossna, annars är de i jättebra skick (förutom att de är smutsiga på bilden). Skulle gärna behållt dem om jag haft plats/haft användning för dem under vinterhalvåret, de är varma och sköna även för nån som är frusen. Pga sulan är mitt prisförslag 100kr, men jag är säker på att de klarar ett antal vintrar till.
 
   Stövel 3, Arezzo från Hööks med smal skaftvidd (storlek 38, höjd häl-knäveck 45 cm, vidd 34 cm). Är i superfint skick, använda ca ett år och säljs bara för att jag fått för breda ben för att få plats i dem längre (de är så bra att jag köpte exakt likadana fast med bredare skaft). Nypris 1900kr, mitt prisförslag 900kr.
 
   Väst 1, klassisk ridväst från ProRider. Väl använd men i jättebra skick (lite dammig just nu). Passade mig bra fram till att jag började ha storlek S i kläder, men den passar nog bäst för den som har lite kortare rygg. Rätt fint anpassningsbar. Nypris ca 1000 kr, mitt pris 250 kr.
 
   Väst 2, Säkerhetsväst från Airowear. Är inte helt säker på vad storleken motsvarar eftersom de bytt storlekssystem på senare år. Storleken heter W3, Slim Long och har 84-90cm bröstvidd enligt lapp i västen. Rygglängd 50 cm. Västen är i jättefint skick (bara lite dammig, jag tvättar av den innan köp) och är väldigt sparsamt använd. Jättemjuk att ha på sig, den enda säkerhetsvästen jag skulle kunna tänka mig använda. Säljs enbart pga jag inte har användning för den. Nypris 2400kr, mitt pris 1000kr.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.