Chrome Pointer

Rensning!

   Jag har nyligen gått igenom alla bilder jag har sparade för bloggpublicering. Jag hade en mängd opublicerade bilder, men de var alla från innan jag bytte logga och jag kände att jag ville göra om på nytt nu. Jag ligger ändå så sanslöst mycket efter med allt mitt spelande jsut nu, så det finns massor jag inte har hunnit prata om alls. Hade liksom kvar bilder från SSO-uppdrag som är över ett år gamla... jättetrist blev det. Jag vill kunna skriva mer, men det har varit svårt under det senaste året. Det har varit väldigt mycket stress och jobbiga grejer som hänt, men nu börjar jag komma lite till ro igen eftersom min livssituation ändrats radikalt iom att jag flyttat.
 
   Nu är mitt bildbibliotek iaf lite fräschare och jag kan känna lite mer stolthet i vad jag visar upp, haha. Har inte fotat bilder i SSO på väldigt länge nu förutom några få bilder jag tog lagom till bytet av logga, så det är väl dags snart. Började med några nya bilder igår, sjukt välbehövligt, hehe. Allt det hänger på är det eviga dagsljuset som jag alltid jagar, och just nu prioriterar jag Pennys spelande på video då jag har dagsljuset. Är så skönt då jag spelar andra spel som t ex SSL där ljuset i spelet är förutbestämt och jag inte behöver störa mig på det vidriga kvällsljuset från SSO, haha... och det står jag fast vid. Vill inget hellre än att få en funktion som låter en byta dagsljus själv!
 
   Nu har jag bara ca 1500 bilder att gå igenom från spelande av ABZÛ, Unravel och SSO från i fredags och igår...
 
   Horses-appen kan man åtminstone lita på, konstant fint ljus där! Här ser ni min Haflinger Goldeen.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.