Chrome Pointer

Nya lusitanos!

   Visst är de fina? Jag gillar särskilt borken och palominon. Det är ju inget fel på svarta hästar, men det är ju en rätt vanlig färg och jag tenderar att gilla de lite mer ovanligare mer!
 
   Officiell bild från Star Stable
 
   Just idag ska jag inte köpa en till häst though. Jag har två att levla och dessutom har jag inga namn på g. Och jag har nog med bilder att fota just nu, haha. Jag har ju knappt några bilder på mina hästar fotade efter 2016 och det ska det bli ändring på nu. Fräsch grafik med en Esme utan giraffhals och med uppdaterade outfits. Har redan börjat bunkra lite för att sätta lite färg på både blogg och Instagram!
 
   I övrigt är jag lite allmänt stressad ute i livet eftersom jag har jättemycket jobb kvar med lägenheten innan den är riktigt beboelig (har t ex inga garderobshyllor så jag har fortfarande flyttkartonger ÖVERALLT) och går på semester om bara två veckor. Älskar mina jobbsemestrar, men jag avskyr förberedelserna inför dem eftersom jag har så mycket att ordna med varje gång jag ska åka hemifrån! Kanske läge att ta ledigt några dagar och bara pyssla hemma för att få ordning på allt?
 
   Officiell bild från Star Stable


emma

jag är svag för svarta hästar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.