Chrome Pointer

Mythbuster Monday

   Min polare Ylva Potatoheart har börjat med Mythbuster Monday - varje måndag då hon har möjlighet slår hon hål på eller bekräfter myter som går runt i SSO-communityt. Det här har hon hunnit med två gånger nu (tror dock den första inte var på en måndag men whatever) och jag tänkte att då hon väl delat med sig av något nytt kan vi toucha ämnet lite här med.
 
   Myt nr 1) Hästar släpps alltid enligt ett fast schema på 4-5 veckor.
   FEL.
 
   Även om det ibland kan verka som det så finns det inget fast schema på när någonting ska släppas (självklart har teamet en intern kalender för att veta vad som ska släppas när, men det finns inga fasta upprepningar av uppdateringar), så att förvänta sig att en häst ska komma innan ett visst tidsspann leder troligen mest till att man blir besviken. Alla spelets uppdateringar kommer då de kommer!
 
   Myt nr 2) Star Stables animatör har slutat och därför finns det ingen som gör uppdrag eller nya karaktärer.
   FEL.
 
   Då SSO's tidigare animatör slutade för ca 1½ år sedan lade han upp en video på sin YouTube-kanal där han visade lite av det han animerat under sin tid på Star Stable medan han tackade för den tiden, men många missuppfattade det och trodde att han "gjorde uppdrag" och "gjorde hästar". En animatör ANIMERAR = sätter i rörelse, vilket betyder att en 3D-artist gör en karaktär som animatören får ta över då den är helt färdig och det är dags för den att börja röra på sig. Uppdrag görs av en Game Designer.
   Star Stable har aldrig varit helt utan en animatör och har just nu fyra stycken episka killar som animerar.
 
   Två myter avklarade! Om ni har hört nån sån där skum myt ute i communityt, typ "är det sant att Game Master Siri är en reinkarnation av Darth Vader" (svaret är "ja") så kan ni skicka ett DM till @Ylva.Potatoheart på Instagram så kan det hända att Ylva pratar om er myt på en Mythbuster Monday!


Stina Prettysten

Några av mina konpisar säger att Painthästarna är snabbare än alla andra hästraser och att det är därför de flesta använder dem i championat. Är det sant?❤️

Svar: Nope! Alla hästar är lika snabba (bortsett från ponnyer och jorvikiska urhästar).
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.