Chrome Pointer

Liten blir stor!

   Phoebus har blivit stor nu! Redan i morgon kan jag föra över honom till SSO, så taggad...
 
   Min nya Lusitano Phoebus
 
   Det har varit kul att ha två hästar i appen samtidigt (nu är ju Blaze där sedan innan), även fast det ibland blir svårt att fota bilder i hagen då fel häst plöstligt kommer farandes, haha. Jag funderar nu på att köpa åtminstone en till boxplats så att jag kan ha fler hästar i appen, men jag är inte helt 100 på om det ens funkar eftersom jag spelar på Bluestacks och inte via en telefon. Sen är jag pank för stunden också, så det får vänta lite x)
 
   Då man försöker fota en häst men en annan plötsligt far in i bilden...


Vilda Snownight

Jag tycker att Lustanion är så fin, men varför har den svart man? Det förstör ju allting och det ser skumt ut att manen och svansen är så olika.

Svar: Det är helt enkelt en ung häst som håller på att blekna. Om du bara Googlar på "Lusitano dapple grey" hittar du massor av bilder som påminner om den här hästen med mörk man och ljus svans!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.