Chrome Pointer

Liopleurodon

   Liopleurodon från packet Walking With Dinosaurs: Cruel Sea av HENDRIX
 
   Den här videon var tänkt att gå ut i morgon, men jag kunde inte vänta, hehe. Det är inte alltid jag har lust att bygga bassänger då jag fifflar med Zoo Tycoon 2, men den här gången så! Jag använder relativt mycket nedladdningsbart material, men sedan jag installerade spelet på min nya dator har jag varit väldigt försiktig med vad jag använder bara för att inte lägga för mycket tryck på spelet.
   Som liten avgudade jag BBC-serien Walking With Dinosaurs. En av legenderna inom ZT2-communityt, HENDRIX, har gjort ett nedladdningspart pack med alla dinosaurier från serien, precis som de såg ut där. Och jag som är ett stort fan av Liopleurodon (säg att ni minns Denver?) behövde ju självklart bygga en cool inhägnad som fick vara med på film!
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.