Chrome Pointer

JAG HAR FLYTTAT!!!

   Det är knappt att jag hunnit begripa att jag sitter här, hehe, men nu är jag installerad i mitt nya hem. Har sepnderat den senaste timmen med att i lugn och ro plocka fram alla delar till datorn (dubbla skärmar, en drös externa hråddiskar, högtalare, mikrofoner) och tvätta av allt eftersom det är så lätt för prylarna att bli smutsiga, och nu är allt uppsatt vid mitt nya skrivbord. Köpte skrivbordet Fredde från IKEA och det är SÅ PRAKTISKT! Lite dyrt kanske, men eftersom datorskärmarna står på en hylla ovanfår mus och tagentbord kan jag "gömma" båda delarna och använda skrivbordet till annat kul då jag vill, typ nail art eller annat pyssel, Ovanför hyllan med skärmarna finns en till hylla med krokar, så jag har hängt upp mitt headset där på och på toppen av hyllan står lite hästiga och nördiga prydnadssaker. Skrivbordet är det som är mest färdigt i hemmet, haha...
 
   Jag har fått köpa en hel möbeluppsättning nu, men jag har haft otroligt med tur och fått lite grejer helt gratis (en bekant till familjen som hjälpte till att skruva ihop mitt skrivbord idag försvann i en kvart och kom tillbaka med en jättefin mikro som han förkunnade att han tänkt skicka med sitt ex men nu fick jag den gratis istället, liksom WHUT). Kommer dröja innan allt är klart eftersom planerna jag hade för min säng inte gick igenom (hade lite otur med att den första IKEA-killen jag snackade med var bergsäker på att mina möbelplaner skulle fungera jättebra medan nästa IKEA-snubbe inte alls ville rekomendera att jag skulle göra på det viset, haha), men i natt sover jag min första natt här. SÅ SKÖNT!
 
   Om ungefär en månad går jag på "semester" (aka. Esme-som-inte-klarar-av-att-vara-ledig-åker-och-jobbar-på-ridläger), men fram till det har jag rätt bra med tid på mig att börja med massor av kul grejer här. Jag ska bo in mig men jag kommer också börja sätta igång några planer jag haft för mina YouTube-kanaler. Ska bli sjukt kul!
 
   Nu vet ni iaf varför det varit radiotystnad från mig ett tag, och jag vet inte hur aktiv jag är under de kommande dagarna eftersom jag har mycket att gå igenom och göra. Jag är inte död though! ^^
 
   Upp, upp och upp mot nya äventyr! Bild från My Horse And Me.


Lottie Snöfödd

Då har du mer vuxenpoäng än vad jag har. Vi äger faktiskt inte ens en micro =P

Dasha Coldhall

Läste bara titeln men blev glad i hela kroppen, äntligen har du flyttat! :D
Nu ska jag läsa vidare. ^^

Svea Duskbook

Grattis ! Är så glad för din skull ❤️❤️❤️

Eva Bunnyland

Grattis Esme, vad roligt!

Ronja Ravenbell

Hyr du lägenhet eller är den köpt??

Svar: Köpt!
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Välkommen hem då Esme!
Tack för skrivbordstipset - perfekt tajming. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.