Chrome Pointer

Garderoben ♥

   Igår satt jag i ett par timmar och sorterade Esmes garderob. Jag vägrar att kasta ut mina hårt förvärvade kläder, haha. Det känns fortfarande rätt fullt, men nu finns det utrymme att åtminstone hitta det man letar efter... Det här var otroligt välbehövligt för min del och jag tror inte jag är ensam över att vara lättad över mer utrymme (särskilt då mina kollegor är för bra på sina jobb så man bara vill samla på sig precis alla nya kläder de gör...).
 
   På tal om garderoben är det NU ni har chansen att lämna era idéer för hur ni vill att den ska fungera i framtiden! Nu samlas idéer in och sållas bland för att teamet som ska ta sig en ny titt på garderoben ska kunna planera och fundera och se hur man kan göra den bättre/lättare/roligare att använda. Lämna en kommentar på någon av SSO's sociala medier och berätta hur ni vill ha det! (Det är ju inte alls som att jag försökt föra propaganda om hur jag tycker en förbättrad garderob kan se ut under de senaste tre åren, nejnej...)
 
   Esme och Arwen


Elvira Embernight

Det hade varit så kul om vi fick en gaderob som gallerian t ex! Hade varit så mycket enklare!!=D =)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.