Chrome Pointer

EUROVISION I MORGON!!!

   Jag spenderade gårkvällen hemma hos en av mina grymma kollegor och vi tittade på Eurovision-semifinalen tillsammans. Vi har pratat om att göra det sedan vi lärde känna varann för tre år sen, men det har aldrig blivit av förrän nu, hehe.
   Jag är sjukt taggad för i morgon! Tror det blir en jättespännande final och jag undrar om inte Cypern vinner. Kan ju inte låta bli att hoppas på fin placering för Sverige, men har inte jättehöga förhoppningar eftersom det inte varit jättebra reaktioner på vårt bidrag på sociala medier. Jag hoppas nog mest på en norsk vinst men tror nog inte det blir så...
 
   Idag är det äntligen dags att föra över min nya Lusitano Phoebus till SSO! Jag hade ett tag lite problem med att spela Star Stable Horses på Bluestacks men upptäckte sen att om man överdrev rörelserna i alla träningar med hästen och gjorde väldigt långa svepande rörelser var det typ omöjligt att göra fel. Vad därmed långt mycket lättare att föda upp Phoebus än Blaze! Ser så sjukt mycket fram emot fler apphästar redan, tycker det är så kul nu att jag vill ha fler hästar att leka med...
 
   SÅ FIN ♥


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.