Chrome Pointer

Ett manus klart!

   På bussen på väg till jobbet igår morse skrev jag klart mitt senaste videomanus. Nu ska det bara översättas till svenska också innan det vankas inspelning ^^' Ska bli kul! Jag tror inte att jag hinner med det idag, för det är möjligt att jag ska ut på möbeljakt. Nu är det typ tre-fyra veckor sedan jag flyttade, men jag har inte hunnit få ordning på allt hemma så det är fortfarande mycket pysslande varje kväll.
 
   Jag köpte btw ett nytt spel på Steam igår! Cities: Skylines heter det, och min kompis Stacy har pratat om det ett tag och varit bergsäker på att det är ett spel jag skulle gilla. Nu fanns det ute till 75% rabatt så jag passade på och köpte hem det då det bara var ett par timmar kvar på erbjudandet. Ska bli kul att testa vid tillfälle!
   Jag försöker lista ut vad jag ska ha för gamingbudget varje månad, haha. Finns ju alltid spel att köpa, men det är mycket utgifter som är lite viktigare, heh. Dock vill jag verkligen köpa packet Djungeläventyr till The Sims och jag bara väntar på nästa erbjudande med nedsatt pris, och senare i juni kommer både ett till pack till The Sims (Seasons) samt Jurassic World Evolution som jag taggat sönder på i ett halvår. Så många spel, så lite pengar! Har ni någon slags gamingbudget, alltså att ni sätter en gräns för hur mycket pengar ni "får" lägga på spel under en bestämd tidsperiod?
 
   Bild från ABZÛ 


Josefiin

Har ingen budget för spel än då jag inte är myndig än (men det är bara typ 7 månader kvar :// ) och jag har ingen inkomst för att jag får inte mitt studiebidrag. Men ja brukar bara köpa om det är rea eller om jag har pengar. (JAG HAR FÖRBOKAT JURASSIC WOLRD EVOLUTION OCH ÄR SUPER TAGGAD!! IIHH!)

Vilda Snownight

Jag såg att ABZÛ var på 50% rea idag och jag köpte spelet! Ska bli kul att få testa det!

Svar: Yas girl, bra köp!!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.