Chrome Pointer

AAAAAAAAAAAAH

   JAG DÖR! Måste köpa ett Nintendo Switch i år, det här går ju inte... de här spelen ser ju ut att vara klippt och skurna för mig! Vill inte hellre än att få remakes på Gen IV men jag har inget emot att besöka Kanto igen, särskilt inte om det ska se ut på det här sättet!
 
   Vad säger ni, är ni lika taggade som jag är?
 


Smulan

Du anar inte mitt hypetrain som startade precis.

ERMAGHERD!!!!

Alltså kan äntligen spela pokemon på tv:n i soffan!!! Det är fantastiskt

Och man kan köra MED varandra! Alltså längtat efter det....ja, sen jag var 10 år!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.