Chrome Pointer

20 000?!

   HUR gick det här till?! Jag trodde att det skulle dröja åtminstone en vecka, så bara dök det upp typ 60 nya prenumeranter på bara några dagar, haha. Min svenska YouTube-kanal har alltså nått upp till 20 000 prenumeranter! Är inte det helt sjukt? Jag kan verkligen inte begripa hur så många människor kan ha bestämt sig för att det är värt att följa en kanal där en hästnörd sitter och nördar över hästspel, men tack något otroligt.
 
   Jag vill förstås göra något för att fira den stora siffran, men jag hade inte räknat med att det skulle gå så fort och som ni förstår har jag haft annat att tänka på med flytt och allt. Jag ska se om jag kan hitta på något, men det kan dröja lite. Jag har inte glömt, jag har bara så himla mycket annat på gång just nu!
 
   Arkivbild


Sigrid Winterdotter

Du, jag såg om Star Stable Live nyss och det verkar såå kul! lLite som releasepartyt 2016 som också var på IO, funderar på att gå men jag är rädd att jag ska bli alldeles för trött eller något... Men samtidigt vill jag ju gååå! Damn u whatever det är som gör mig såhär.

Svar: På det här eventet kommer man inte in utan biljett, så det kommer vara MYCKET mindre folk än vad det var sist! Se det som träning, du har varit så sjukt duktig som orkat dyka upp på de event som varit hittills!
Esmeralda Silverforce

Filipa

Grattis, du har verkligen förtjänat varenda en av dina prenumeranter! Keep up the good work!

Elin

Grattis! Du förtjänar det verkligen med allt jobb du lägger på youtube! :)

Sigrid Winterdotter

Ååh, dina ord värmer! <3 Hur många personer var det på releasepartyt? Jag tycker det är en otroligt smart ide att ha biljetter!

Svar: Jag vet inte vad det är för releaseparty du menar, kan inte minnas något sånt...?
Esmeralda Silverforce

Minna Moonchild

Ett stort grattis i efterskott! :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.