Chrome Pointer

Den nya apphästen

   Esme och hennes senaste häst
 
   Jag är SÅ KÄR i den här hästen! Den nya apphästen är så sjukt fin och även fast jag älskar alla nya nordsvenskar är det här nog favoriten. Appen är också mycket roligare nu tycker jag, då det går fortare att träna upp sina hästar. Tio dagar var lite segt! Om man är så nördig som jag så vill man ju gärna använda alla extraappar och liknande runt sitt favoritspel, så jag blev väldigt glad över att en nordsvensk petades in i appen nu då den fått lite nya features. Det här med att föda upp flera hästar samtidigt är ju guld värt, men samtidigt har jag redan fött upp alla hästar x) Förutom Morganhästen då, men den känner jag faktiskt inte för att skaffa mig.
   Jag längtar till nästa gång det kommer en häst till appen! Ska bli kul att spela allt igen. Här är videon från sist jag spelade appen:
 


Eva Bunnyland

Fölet har vita ben men när den blir stor så får den svarta ben :O

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.