Chrome Pointer

Unravel Two kom från INGENSTANS

   Så det var ju E3 nyligen, medan jag (ytterst frivilligt) satt fast mitt ute i skogen med rätt pissigt internet. Och typ precis då jag kommit fram till mitt-i-ingenstans och kollade mobilen så visar det sig att UNRAVEL TWO ÄR UTE!!!
   Jag har inte hunnit spela igenom hela Unravel än. Älskar spelet till döds men det är ett par nivåer kvar innan jag är igenom det. Men att det direkt efter det finns ett nytt spel för mig att fortsätta med, TJOHOOO!
 
   Har någon börjat på tvåan? Vad tycker ni i så fall?
 






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.