Chrome Pointer

Tillbaka till verkligheten

  Hodeladi! Tillbaka i Stockholm igen och därmed tillbaka till vardagen. Jag är hemma i typ en månad nu innan jag ska iväg på semester igen och jag har massor av kul att göra - typ lite roliga videor!
   Först och främst är det jobb though, och även om det är lite depressivt att stänga in sig på ett kontor under högsommaren finns det ju värre ställen att vara på ;)
 
   Varje gång man kommer hem till jobbet efter en semester känns det typ som första dagen i skolan, haha... Bild förstås från Harry Potter: Hogwarts Mystery!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.