Chrome Pointer

Senaste huvudstoryn

   Tror ni kan gissa vad som händer nu, men ändå:
 
 
   För ett tag sedan var det alltsåledes dags för huvuduppdrag igen, och det visade sig att druidfängelsen SÅ är en grej. Jag hade så skoj med de här uppdragen! Okej, jag svor lite över Justin för att han smyger för dåligt (hur långsam kan man vara?!), men annars var det verkligen en fröjd att spela igenom det hela. Eller nja, visst att man tycker det är lite trist att Alex, Linda, Meteor och Tin-Can inte ser riktigt kloka ut jämte alla coola karaktärer vi nu har i spelet, men som ni såg på Star Stable Live blir det allt ändring på det en dag ;)
 
   Alex och Esme på äventyr
 
   Genom de här uppdragen introducerades föl på Jorvik för första gången, vilket är en jättestor grej. Bara att det äntligen står föl i hagar runt om ön är ju supermysigt! Någon som också introducerades här är Rhiannon, druidernas Vildviskare. Jag gillar henne verkligen, hon känns lite som druidernas cool mom, haha. Hur snygg är inte hennes häst Nix också?!
 
   Rhiannon och Esme, också på äventyr
 
   Har jag något klagomål över det här kapitlet av huvudstoryn? Jo, att nästa del inte har kommit än, haha. Massor av roliga grejer hände ju här, och uppdragen öppnade dörrar som sedan väldigt snart därefter kopplades ihop genom en ledtråd i uppdragen om Nightdust. Tidigare har huvuduppdragen särskiljts rätt rejält från andra uppdrag, men jag som är en nörd som älskar att dra kopplingar mellan olika saker tycker det är så kul att uppdrag börjar vävas samman mer! Som bara det att Sigry och Eiren dök upp en sväng, det bidrar också till att världen känns mer sammankopplad.
 
   "Schhh, här kommer han!"
 
   Sjukt roliga uppdrag och jag längtar till nästa del! Vad tyckte ni om den senaste huvudstoryn?






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.