Chrome Pointer

Puh, äntligen!

   Jag spelade in ett par voice overs igår, så idag ska jag äntligen börja klippa min senaste topp 10-lista! Får se när den är klar though. Just de videorna har jag verkligen sett fram emot att börja med igen eftersom de fick ta sig ett break medan jag jagade boende, så det är ju bara typiskt att det är dags för semester snart, hehe. Har många spännande planer på g, man ska bara hinna med dem också!
 
   Igår spelade jag även klart uppdragskedjan med Nightdust! Jag hade hunnit komma en bit tidigare men var tvungen att avbryta mitt i allt, så nu kunde jag sitta i lugn och ro och dra igenom allt. Jag ska ta mer om det i ett annat inlägg, ska bara gå igenom bilderna som hann fotas också!
   Jag har fortfarande räddningen av Herman samt de senaste huvuduppdragen att spela också, så det tänkte jag ta idag. Tjoho!
   (Jag har förstås koll på vad som händer i alla uppdrag genom jobbet, men det har inte "hänt" på riktigt förrän jag spelat igenom uppdragen med Esme ^^)
 
    Lite färg måste man ju ha då man skriver, så här är en bild från Horse Life 2!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.