Chrome Pointer

Mina bildmappar börjar fyllas på!

   Långsamt har jag nu börjat plocka ut en häst i taget från Esmes hemstall för att uppdatera med nya, fräscha bilder. Det var så länge sedan jag gjorde det här och det var länge sedan jag tyckte det var kul! Då vi sist fick en uppdatering av spelkameran i spelet gav jag upp lite på bilder, för jag gillade inte alls resultatet. Jag tror att jag nu till slut har vant mig vid hur det ser ut idag och nu "går" det att jobba med det hela.
   Särskilt kul är det förstås att plocka ut mina lite nyare hästar som jag ändå inte haft möjlighet att använda så jättemycket - t ex Dragonite tycker jag är så sjukt fin!
 
   Esme och Dragonite


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.