Chrome Pointer

Långa, vackra manstilar!

   Jag älskar Lusitanon i Star Stable, och en av grejerna jag verkligen gillar med den är den superfina manen.  Lång man är inte helt lätt att göra på hästar i ett sånt här spel, för det gör att det krävs mycket mer animationer än på en häst med t ex knoppad man. Sånt tänker man inte direkt på, eller hur?
   Jag märker att jag föredrar att ha lång man på de flesta av mina hästar i spelet, så jag blir sådär lite fånigt glad varje gång det är dags för en häst med lång, fin man att komma till spelet, haha. De nya nordsvenskarna har superduperfin man, men jag hade inte klagat på en ännu längre. Jag är helt enkelt totalt into långa manar!
 
   Ni då? Har ni någon speciell preferens på manstil eller kör ni bara på vad ni tycker passar just den specifika hästen?
 
   Officiell bild från Star Stable


Liv Mountainberg

Åhhh, långa manar är så härliga :D jag vill oxå ha flera långa man stilar, speciellt till starthästen :3

Charlotte Masterwater

Jag tycker oftast om långa manar men det beror på hur hästen passar i det. Är helt kär i Lusitanons långa man så de kommer jag nog inte byta. :)

Victoria Diamondwild

Jag själv rider bara Islandshästar så jag älskar alla hästar i spelet som har "fluffig" man så som dom Jorvikiska ponnysarna och islandshästar. Men jag tycker fortfarande att det är jättefint med lång man i spelet😍💖🐴

Eva Bunnyland

Jag har "startmanen", alltså den stilen den hade när den köptes, på alla utom en av mina 2 Connemaror, som fick en lång man. Jag tycker oftast att den första manen som man får direkt är finast.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.