Chrome Pointer

Jag har ett Nintento Switch!!!

   Ibland har man ett sånt sjukt flyt! Under min första semestervecka var det dags för E3, och jag satt och läste upp på vad som hände på kvällarna innan jag skulle gå och lägga mig. Nån dag nämnde jag E3 för tjejen som jag jobbade med under de första dagarna och sa att jag MÅSTE skaffa mig ett Nintendo Switch snart eftersom jag måste vara redo inför de kommande Pokémonspelen (och jag vill så så så så gärna spela Breath of the Wild), och vad händer?! Hon säger "Men jag har ett som jag inte använder, vill du köpa det?"
 
   Jag fick alltså ett knappt använt Nintendo Switch + Super Mario Odyssy för 2250kr! Nypris i butik för dessa ligger på ca 3900. Kunde inte bli bättre, jag fick konsolen jag dreglat över hur länge som helst och den andra tjejen fick ett bidrag till den dator hon sparar till. Egentligen skulle jag spara pengar under juni månad, men konsolen skulle jag ju köpa oavsett då det väl är dags för de nya Pokémonspelen och jag hade aldrig fått den så här billigt, haha. Jag låg i sjuksängen igår kväll och spelade lite, det var riktigt kul! Jag blir alltid så stressad då jag spelar plattformsspel, men Odyssey är så pass öppet och utan tidsgränser att jag kan spela utan att bli irriterad och stressad. Tror jag kommer ha kul med spelet även om det inte är förstahandsvalet! Men jag tänkte att jag kanske skulle testa att dra ner Fortnite och prova på det... tror inte det är ett spel för mig egentligen, men det vore spännande att prova då det ändå är gratis.
 
   Nu är det ju Breath of the Wild och Mario Kart 8 som jag siktar in mig på... men det finns annat jag också är intresserad av, som Unravel Two! Mer om det kommer en annan dag...
 
Bildresultat för nintendo switch blue red
   Det här är alltså min nya leksak! Så himla glad över den!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.