Chrome Pointer

Hur var SSL?

   Jag hade ju ingen möjlighet att hålla koll på vad som hände på Star Stable Live igår, så nu idag är jag jättenyfiken - vad tyckte ni om Star Stable Live? Berätta jättegärna så jag får en känsla av hur ni uppfattade eventet, både ni som faktiskt var på plats vid Inferno Online och ni som tittade via streamen :D
 
   Bebis-Phoebus från då han var kvar inne i appen Star Stable Horses


Delfina

Jag tittade på streamen och tyckte att det var toppen! Dock lite stressigt, för det var många som spred falska koder och eftersom att jag åtminstone hade ögonen på mobilskärmen för att skriva ner de jag såg kunde jag inte veta säkert vilka som faktiskt stämde (tänk om jag hade kollat ner när en av koderna syntes på skärmen). Tillslut kom vi på tumblr typ överens om att skriva ner även de som syntes på repeat också i kommentarerna och kolla vilka som stämde senare. Det var kaos.
Jag är lite tveksam till förändringen de gjort av Anne, hon verkar inte vara samma karaktär som i SSL. Men jag tycker enormt mycket om de nya tolkningarna av ödesryttarna i övrigt!! Det var kul att se det på streamen :)
De har gjort ett fantastiskt jobb och det var jättemycket intressant som sades. Gotta love Hampus' rundvisning av SSOhq. Jag uppskattar också att vi fick se hur det går till när färgvariationer skapas.

Ellie Cloudforce

Jag kollade på youtube och jag tyckte det var väldigt kul. innehållet i liven var välplanerat och intressant. Det var väldigt roligt att få se den nya ponnyn få sin färg och att få se den processen var riktigt kul. Det kändes som de hade varierat innehåll med intervjuer, lekar, frågor, m.m.

Denise

Var superroligt, alla var jättetrevliga, men lite mycket folk tyvärr (finns inte mycket att göra åt det dock).

Enda som var synd var alla giriga spelare som enbart skulle tjata om koder.

Tildd Unger

Kollade på Youtube.
Alla var jätte trevliga och jättekul idè med att gömma olika värdekoder. Också jätte intressant att veta mer fakta om Linda, Alex & Lisa.
Dock var YouTube chatten helt sönder spammad.

Stephanie

Jag var där, det var kul. Men det var jobbigt att så många spred falska koder.

Malin

Jag tycker att det var en jätte fin live stream för man fick ju några fräna koder och man fick reda om den nya hästisss❤️❤️😻😻😻.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.