Chrome Pointer

Hejdå Clark, och hej Clark!

   Jag har ju "bytt ut" ett par hästar sedan det börjat komma lite nyare versioner av gamla hästtyper till spelet, och sist jag gjorde det bytte jag ut min Andalusier mot en Lusitano i samma färg. Nu var det faktiskt dags igen! Min Tinkerhäst Superman E aka. Clark hade verkligen gjort sitt i mitt stall och det var dags för honom att få sig en upgrade, vilket jag fixade i början av juni.
 
   Clark!
 
   Den här hästen har hängt med mig sedan juli 2014 och jag tycker så hemskt mycket om hästens färg, men jag använder ju inte de här supergamla hästmodellerna nu då vi har en helt ny typ av häst i spelet. Dessutom hade jag stått och stirrat på de uppdaterade nordsvenskarna länge, men känt att både den svarta och mörkbruna var för lika Clark. Jag funderade lite fram och tillbaka över vilken av dem jag faktiskt ville ha, men bestämde mig sedan för att den svarta måste bli min nya Clark på grund av manens färg.
 
   Hallå där, Clark!
 
   Då kanske frågan som kommer är "men hur gör du om det nu skulle komma en uppdaterad Tinker med Clarks färg?" - och svaret är att då får jag lösa det då det kommer. För stunden får Clark byta ras och allt och bli nordsvensk istället, men om det nu kommer en Tinker någon gång i framtiden med just den här färgen så får vi se om jag byter namn på nordsvensken eller bara struntar totalt i Tinkern.
 
   Hemma i stallet...
 
   Så var bytet gjort! Hejdå Clark, och hej till min nya Clark som tyvärr inte har lika mycket underbar man men som är superduperfin ändå!
 
   Jag bytte ut en till häst samtidigt som jag köpte en ny Clark, men det får ni veta mer om i ett annat inlägg! Kan ni gissa vilken häst det var?






Stina Prettysten

Kan det vara Coralice?

Matilda Southtree

Måste vara Coralice, som är samma modell (och ras) som Clark och då byts ut till en nordsvensk i hennes färg ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.