Chrome Pointer

Häst & Ponny: Ridlägret

   Det här spelet har jag haft under en rätt lång period, men jag har aldrig haft ro för att testa det. Strax innan jag flyttade installerade jag en bunt hästspel jag inte provat förr på min dator och då blev det här ett av dem.
 
 
   Ser riktigt gulligt ut, eller hur? Jag var dock inte imponerad. Jag hittade fler buggar än vad som är kul (Häst & Ponny-serien överlag kan inte ha QA-testats särskilt väl), uppdragen var fantasilösa, voice overn var hemsk, level designen var inte vidare kul och animationerna... tja, se bild nedan, haha. Det jag gillade var spelkartan som faktiskt visade upp en jättefin liten ridlägerö komplett med en av mina absoluta favoritgrejer i spel - HEMLIGA TUNNELGÅNGAR BAKOM VATTENFALL!!!!! Häst & Ponny, jag förlåter er nästan för alla andra fadäser bara på grund av det. Alla andra Häst & Ponny-spel är lite mer åt peka-och-klicka-hållet, men det här spelet gjorde ett försök till att efterapa Star Stable och misslyckades grovt. Man fick inte ens välja färg på sin häst, vilket borde vara en självklarhet i ett sånt här spel...
 
   Jag förstod ju förstås att det inte var värt att gå in i det här spelet med höga förväntningar, men jag hade ändå förväntat mig lite mer av spelet. Tråkigt att bli så besviken, men som sagt var det en jättefin spelkarta och det var synd att den inte fick komma mer till sin rätt med hjälp av bättre speldesign. Tyvärr kändes det som att väldigt mycket i det här spelet hade fått ett "okej det duger" av sina utvecklare istället för ett "det här är vi riktigt nöjda med", och det känns trist.
 
   Har ni spelet Häst & Ponny: Ridlägret?
 
   VAD ÄR ENS DEN DÄR SITSEN? 






Lilly Underwood

Jag spelade det här som barn! Älskade spelet då och tyckte det var "bra grafik" (säger ju en del om hur länge sedan detta var), idag skulle jag nog inte tycka riktigt lika ;)

Vilda Snownight

Jag hade alla tre Häst & Ponny men gillade aldrig riktigt ridlägret. Tyckte skattjakten var för svår haha. Gillade dock den första väldigt mycket och jag lärde mig mycket från Ridskolan :)

Lova Winterside

Tror jag spelade igenom det spelet minst 10 gånger när jag var yngre. Minns att ''tävlingen'' där man skulle hitta hönor var riktigt svår de första gångerna. Det var roligt men kort, dock vet jag inte om jag skulle tycka det om jag spelar det igen idag xD

EPONA

Minns du 'Zsuzsanna Sparrowluck'? Hon som inte gjorde smuggeluppdragen? Hon gjorde dom iaf nu och kom in i Epona, hon är som hon är.

Zsuzsanna Sparrowluck

älskar din Youtube kanal den hjälper en mycket!! Tack <3 <3

Eva Bunnyland

Jag har inte spelat Ridlägret, men jag har spelat 3 andra Häst & Ponny-spel. Min första ponny, Ridskolan och I stallet. Den där sitsen though x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.