Chrome Pointer

Hårbanden i Mistfall

   Har ni köpt något av hårbanden i Mistfall? Jag tycker de är sjukt coola, men tyvärr fanns banden inte i färger som matchar bra till de outfits jag brukar ha i spelet. Hoppas på att det kommer fler en dag så jag kan lägga in dem i min samling :D
 
   Officiell bild från Star Stable


Alva

Hej! Det är Alva igen! Jag som undrade varför jag kom in i dinodlen före gylleneåsarnas dal! Du sa att det berodde på vilken ordning man gjorde alla uppdrag i! Men hur vet man i vilken ordning man ska göra alla uppdrag i?

Svar: Jag vet för att jag har koll på vad som låser upp vad, men det är inte så himla lätt att veta om man inte är van vid spelet. Om man nu vill komma in i GåD så snabbt som möjligt ska man BARA göra uppdrag kring Silverglade/med druiderna och helt strunta i Sydhoven/Skördebygden/Mistfall.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.