Chrome Pointer

En dag till!

   Bara att överleva morgondagen och sen är det helg!  Usch vad jag hatar att vara sjuk och jag inväntar med iver att den här förkylningen ska gå över. Jag är så trött hela tiden, huga. Skönt ändå med rutiner, och att få träffa kollegorna igen!
 
   För några veckor sedan hade jag jättemycket uppdrag att göra med Esme eftersom jag inte hunnit spela på ett tag. Sen spelade jag inom allt på en helg och nu längtar jag så infernaliskt efter fler uppdrag igen x) Jag hade egentligen spela lite Starshine Legacy idag för en nostalgivända samt för att spela in fler videor till min engelska playthrough, men det HÖRS verkligen på rösten att jag är sjuk så istället tänkte jag dyka in i The Sims 4 och lattja lite...
 
   Esme och Ash tränar under Rhiannons vakande öga


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.