Chrome Pointer

Det där med spelbudget...

   Jag gick och köpte ett par spel... men det var tekniskt sett bara DLC's, eftersom jag köpte de två senaste packen till The Sims 4. Jag har ju sagt att det aldrig skulle falla mig in att köpa det lilla stuffpacket med husdjur för fullt pris, men nu då det sjönk i pris kändes det ok trots att jag egentligen känner att det är överpris fortfarande. Det var så lite grejer i packet att det enligt min åsikt inte är värt mer än en 50-lapp...
   Men jag köpte Djungeläventyr också, och det packet visste jag att jag ville ha, haha. Känns liksom så dumt att bara kasta pengar på The Sims ändå eftersom jag redan betalat så mycket för deras spel (måste ju tänka lite på min stackars plånbok), så jag ville inte köpa packet innan det blev lite billigare. 25% rabatt är ändå litegrann... Synd bara att jag inte kan spela nu på några veckor!
 
   Ja, just nu är det alltså rea på de flesta The Sims 4-packen, så kolla upp det om ni är intresserade av att köpa! Jag kanske "måste" köpa seasons då det släpps om ett par veckor och dessutom kommer nya Jurassic World-spelet snart, så jag kommer göra av med mycket pengar på spel i juni månad...
 
   Om ni snabbt vill se vilka pack jag köpte så har ni deras trailers här:
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.