Chrome Pointer

Då är ponnyn här!

   Idag släpptes Jorvikiska Ponnyn! Uppdaterade versionen, alltsåledes. Jag brukar ha långt mycket bättre koll på de nya hästarna än vad jag haft nu eftersom jag varit borta så länge, så idag gled jag helt enkelt in i spelet en stund och köpte på mig en ponny som jag glatt beundrade. Exakt vilken det blev får ni se på måndag då samma häst flyttar in i Pennys stall!
 
   Officiell bild från Star Stable
 
   Det är väldigt ovant att ponnyerna är så snabba! Jag har inte testat att valsa runt med någon av mina kära Welshponnyer än, så det ska bli spännande. Det känns ju skumt nu då man inte är van, att de små knubbsälarna spurtar på snabbt som attan, men ponnyns hastighet har ju alltid varit lite kontroversiell. Dels ger det ponnyn en unik egenskap, dels orkar ingen rida runt på dem för att man aldrig kommer någonstans. Men denna ändring gjorde att man nu även kan rida Connemaror i Ponnychampionatet och Ponnyloppet (antar att loppet är inkluderat åtminstone, har inte kollat), eftersom de självklart också är ponnyer.
 
   Officiell bild från Star Stable
 
   Jag hade som många andra hoppats på en zony efter Star Stable Live (valet av träns på ovanstående ponny är med väldigt stor säkerhet inte valt av en slump, haha), men denna lilla skäck är ju hemskt söt den med! Har ni sett den lilla hemligheten Lisa har smugit in under den fluffiga manen...?
 
 
   (Jag mår lite bättre idag btw, orkade mig till jobbet och allt även om jag inte orkade med hela dagen. Så skönt att träffa bästa kollegorna igen!)






Madde

Vad är gömt i manen jag hittar inte cx

Svar: Inte I manen - UNDER! ^^
Esmeralda Silverforce

Eva Bunnyland

Det där med hemligheten under manen fattade jag inte riktigt ^^ Tycker alla var så sjukt söta! Jag hade svårt att bestämma mig men jag köpte gråskimmeln, Icedawn AKA Iris.

Stina Prettysten

Är hemligheten att det är en liten spiral-symbol under manen?

Svar: Yes box!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.