Chrome Pointer

Besök "hemma"

   Esme hälsar på vid sin födelseserver Air Star just nu. Länge sedan jag bytte server sist men jag tror inte jag blir långrandig på Air Star utan jag lär byta rätt snabbt igen. Jag tycker hela grejen med att det ska vara så mycket drama kring vilken server man spelar på är alldeles för uppblåst och jag tycker inte att någon har mer rätt att vara på en server än någon annan. Hur kul är det om alla aktiva spelare är på en enda server ändå? 
 
   Nu ska jag sätta mig med lite jobb från olika håll och kanter och till det hör lite videoklippning om jag har tid... hoppas det! Annars är det faktiskt halvdag i morgon så lite kanske jag hinner med då ;)
 
   Bild från My Horse And Me


emma

har du tips på roliga mobilspel? hästspel alltså

Svar: Det enda jag spelar just nu är EverRun, men det tycker jag är rätt kul!
Esmeralda Silverforce

Hanna

Var det bara i förrgår man kunde byta till Air Star? Vet att du inte egentligen kan svara på sådana här frågor riktigt men jag bytte från Air Star i november och har fortfarande inte lyckats komma tillbaka. Men jag kanske borda hålla ännu mer koll :-(

Svar: Japp, Air Star var öppen under ungefär ett dygn.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.