Chrome Pointer

Semestern hägrar

   Jag upprepar vad jag sade innan förra semesterperioden - jag HATAR att gå på semester! Nice då man väl är borta, vidrigt innan. Har bara ångest och är stressad, fy. Ska iväg igen om några dagar och jag kan knappt vänta på att få komma bort från hela vardagen och låtsas som att Stockholm knappt existerar... det är typ bara så jag klarar av att ha semester.
 
   Idag släpptes en funktion i Star Stable som jag har önskat mig sedan tidernas begynnelse - ACHIEVEMENTS! Är så himla glad över att det här äntligen har hänt. Visserligen ser det kanske inte jättemycket ut för världen idag med bara racebaserade achievements, men man måste börja någonstans. Då en funktion väl har hittat fram till SSO blir det alltid lättare att utveckla vidare och jag är sjukt taggad på vad framtiden kan bringa!
   Det här betyder också att jag ska testa mig på nån livestream då jag kommer hem från semestern igen. Ville liksom inte börja med levlingsstreams då jag ändå visste att det här var på g och det kändes bättre att slå två flugor i en smäll.
 
   På tal om videor är det något jag ska fortsätta med nu. Det är bara ett avsnitt kvar av ABZÛ och jag har inte hunnit börja spela in nästkommande serie, som enligt mitt schema startar redan nästa lördag. Så det är det jag kommer spendera resten av min kväll med! I morgon ska jag iväg med Siri Moonbear och hälsa på hennes häst och på fredag åker jag iväg på eftermiddagen, så jag har inte direkt mycket tid på mig att förbereda...
   Ska bli sjukt kul nu att börja spela in Harry Potter och Halvblodsprinsen på video!
 
   Harry utanför Hogwarts






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.