Chrome Pointer

Intensiv vecka

   Ugh, vad varmt det är! Svårt att sova är det i hettan och jag har inte mått så bra under veckan. I morgon jobbar jag hemifrån så jag kan ta lite sovmorgon och inte behöva ta mig in till stan.
 
   Just nu är jag kattvakt åt två små fröknar och det har varit jätteroligt att ha lite liv i lägenheten! Jag höll visserligen på att typ skita på mig en natt då ena katten lyckades lirka upp min knarrande garderobsdör och klättrade in där (jag trodde ju jag hade glömt att låsa ytterdörren och att en yxmördare var på väg in), men annars är det grymt att ha djur hemma! Har fortfarande inte mycket till möbler men katterna är rätt nöjda med att ligga på och bryta sig in i flyttkartonger...
   Men IKEA har lite rabatter just nu så jag har köpt lite nya möbler idag! Wiiii så kul! Leveransen kommer nästa vecka, är sjukt taggad. Det är en sån häftig känsla att se sitt hem ta form!
 
   Igår höll jag i min allra första livestream! Det var mycket "lättare" än jag tänkt mig, jag trodde det skulle vara svårt att hålla igång hela tiden, men jag levlade min connemara Stardust genom alla SSO's lopp och hade rätt mycket att diskutera iom frågor i chatten. Två timmar slutade det hela på! Kommer absolut göra det igen, men det dröjer nog lite eftersom jag har andra projekt planerade. Det var rätt spontant men det blev riktigt bra ändå tycker jag! Streamen finns sparad på min svenska YouTube-kanal för de som vill se, men jag tänkte testa att streama på Twitch nån gång i framtiden för att se hur det slutar. Twitch är ändå lite coolare att streama på eftersom det har så mycket extrafunktioner, men vi får se vilken plattform som är lättast att streama på!
 
   Jag har varit riktigt seg under veckan men nu är det dags att ta sig i kragen lite - svara på mail, ta tag i ett samarbete jag har på g och fortsätta med mina eviga videoprojekt. Idéerna blir sällan färre!
 
   Bidl från ABZÛ


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.