Chrome Pointer

Finfina nedladdningar

   I Star Stables nyheter går det nu att hitta en post med en DRÖS nedladdningar för en massa olika roliga grejer. Det finns bland anant skrivbordsbakgrunder och lite renderade bilder på karaktärer och hästar, men också den superduperfina Samlingsboken! (Ska man kanske kalla det för "journal" på svenska istället? Jag är så van vid att den heter Collection Book på engelska, haha...) Jag satte mig DIREKT då jag var klar med arbetsdagen för att göra min egen version av den ^^' Den lite mer seriösa versionen finns på min Instagram och här får ni en hopkastad svensk version (som troligen är lite svårläst eftersom jag inte kan ladda upp jättebreda bilder här på bloggen)
 
   Jag har faktiskt gjort Jorovisionloggan själv, haha! Har ritat harpan med (och Esme förstås), resten har jag plockat på mig antingen från Star Stable eller från nätet.
 
   Glöm inte att använda #SSOEdit om ni gör egna grejer, så att allt samlas på samma ställe!






Gloria Stronggirl "Grisen"

hej Esme!

tycker du är så himla bra och kreativ och varje tisdag sitter jag som på nålar för att se dina nya sso-videor!

såklart kollar jag på alla dina videos men mest på sso-videos för jag e liksom något av en sso-nörd ;)

jag har en fråga till dig: vilket bildredigeringsprogram och vilket videoredigeringsprogram använder du?

mvh, Grisen :)

Eva Bunnyland

Snygg, och Jorovision-loggan var superfin *-*

Eva Bunnyland

Får man fixa texten och bilden och det själv eller? Undrar bara om jag har missat något hahah

Svar: Ja, boken i sig går att ladda ner och allt annat får man göra själv!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.