Chrome Pointer

ZT2 och Stallets Hemlighet

   Jag har börjat spela igenom alla kampanjer i Zoo Tycoon 2 och har spenderat alldeles för många timmar med spelet idag för att låsa upp alla föremål som inte är tillgängliga i spelet från början. Jag är färdig med... tre-fyra stycken tror jag. Är lite för otålig och lite för snabb though, så jag stängde ner spelet då jag failade på en rätt enkel kampanj som jag spelat på i någon halvtimme för att jag gav medicin till ett sjukt djur istället för att ta ett foto på det. Oops...
   Tanken är alltså att jag ska låsa upp alla föremål jag vill ha och sen ska jag börja göra lite nya videor igen.
 
   På tal om videor så släppte jag idag den första videon i en ny videoserie på min svenska kanal. Hade från början tänkt göra det på engelska med svensk undertext för att kunna posta på båda mina kanaler, men jag lät den idén vara och det kanske händer med ett annat spel i ett annat liv.
 
   Jag behöver inga kommentarer om att jag hade fel om vad hästskrället hette på svenska lol, man kan inte minnas allt då man inte kunnat spela spelet på åratal...
 


Filipa

Vad kul, ska genast titta!❤️

Isabelle Rainfield

LÄNGTAR REDAN EFTER NÄSTA KLIPP AV STALLETS HEMLIGHET!

Amanda Rainwood

Soundtracket i uthuset var sjukt creepy för mig som 9-10 åring, haha. Fast det är det ju i och för sig fortfarande.. x')

Svar: Det är HEMSKT!
Esmeralda Silverforce

Svea duskbook

Hej!
Jag har en snabb fråga i stallets hemlighet så ligger jag etta på topplistorna det står att jag har klarat alla banorna men jag får inget nytt uppdrag det nyaste jag fick var att kunna sova sedan har jag inte kunat göra något mer min häst har staplarna på det bästa har du något tips?

Svar: Testat att åka till alla andra platser och pratat med alla människor som går att prata med?
Esmeralda Silverforce

Alexandra Highbell

Hej!

Hur fick du ditt Stallets Hemlighet att fungera? Eftersom spelet endast fungerar till en viss Windows version så kan jag inte få det att fungera på min dator... tack på förhand :)

Svar: Jag vet ärligt talat inte. Kan vara så att det var ett script jag testade som löste det...
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.