Chrome Pointer

Nytt The Sims-pack

   I veckan släppte The Sims trailern för sitt senaste stuff pack! Det kommer redan på torsdag. Det här packet har ju varit känt länge och jag har varit så sjukt taggad på det; det har liksom känts fel att bygga hus utan möjlighet till tvätt då man vetat om att det här har varit på väg. Jag tror det har varit en stor anledning till mitt builders block och jag känner att jag har massor av idéer till tvättstugor - och dessutom är föremålen SÅ SNYGGA!
   Det får jättegärna bli torsdag nu, tack!
 
 
 
   Skönt med helg btw - jag har inte hunnit spela SSO sedan senaste uppdateringen! Ska in och spela igenom allt i lugn och ro idag, och kanske även börja leta stjärnor i Mistfall.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.