Chrome Pointer

Målet är nått!

   Det syns VERKLIGEN att ni hjälpt till att höja visningsstatistiken på min engelska kanal senaste dagarna! Kanalen har nu nått upp i över 4000 timmars visningstid och därmed är målet för att jag ska fortsätta kunna tjäna pengar på mitt arbete uppnått, en hel månad innan deadline. Tack så hemskt mycket för all er hjälp, jag är så tacksam över att jag tack vare er kommer ha det lättare att göra det jag gillar samtidigt som jag får ekonomiskt stöd av det.
 
  Idag är det söndag och därför är det dags för ett nytt avsnitt av Starshine Legacy:
 


Renee E

Såklart vi vill hjälpa dig!
Vi tittar på dina videos = du tjänar pengar på det = du fortsätter göra videos = vi får fler videos att titta på! Underbart :D

Allegria kittengirl

Va bra!, har levlat och haft dinna videos i bakgrunden:D

Dasha Coldhall

Skönt att höra! <3

Cecilia Gladefield

Vad skönt att höra :D Hade SSL på medan jag målade mitt bidrag till #Jorvikwild. Var jättemysigt :3 Var så längesedan man sist kollade på dina första videos med SSL, kul att se de igen fast på engelska. Har aldrig spelat de på engelska heller ;P

Eva%20Bunnyland

Jag hjälpte så mycket jag kan, verkligen jättekul att höra att det fixade sig! ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.