Chrome Pointer

Hotkeys!

   Som jag har längtat efter den här uppdateringen sedan jag fick höra att den arbetades på! Nu finns det lite fler hotkeys, alltså snabbkommandon, i SSO än tidigare. Mina favoriter är göm gränssnitt och att plocka ur husdjur ur sadelväskan (vilket förstås bara fungerar på djuren som kan springa på marken), men att ha en knapp för att sitta av hästen är också jätteskönt.
 
   Det här är alltså alla snabbkommandon som finns idag:
 
   ★ I - Ryggsäcken
   ★ C - Karaktärsbladet
   ★ L - Uppdragsloggen
   ★ F - Vänlistan
   ★ G - Klubbfönstret
   ★ M - Kartan
   ★ P - Flytta husdjur mellan mark/sadelväska
   ★ X - Sitt av hästen
   ★ F1 - Dölj gränssnittet
   ★ ESC - Stäng alla fönster/öppna menyn
 
   Nu finns det även nya uppdrag i Mistfall. Jag hade hoppats på att hinna göra alla Keemas uppdrag först, men jag har inte rykte nog, hehe... får se vad som blir av först!
 
   I morse köpte jag faktiskt två nya hästspel btw... jag har fortfarande inte mycket till röst, vilket suger, för annars hade jag faktiskt kunnat spela in lite video. Mer info om dem kommer snart! (Hoppas jag, heh...)
 
   Bild från Mistfalluppdragen som släpptes i december


Stacy Starlight

Är F1 den egna tangeten man har på tangentbordet? För när jag testat det så ändrar den bara mitt ljus på skärmen❤️❤️

Iris Highgarden

Stacy, testa att hålla in knappen FN samtidigt som du trycker på F1.

Amanda Rainwood

BLESS F1.

Fanni Opallake

Hej igen Esme!

Jag rådfrågar dig igen för du har koll på det mesta när det gäller SSO!
Idag när jag skulle in på SSO fick jag upp någon form av "error" om att jag måste ladda ner senaste versionen av openGL och att SSO slutade funka och det stängdes ner. Inget stort problem alls, men jag undrar om du vet något om att SSO har gjort något nytt med sitt system eller liknande som gör att openGL krävs? Har nämligen aldrig fått det där tidigare så jag blev lite nyfiken!

Fanni Opallake

Dissa min tiigare kommentar jag var helt ut och cyklade med det där haha!

Hoppas du kryar på dig snart!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.