Chrome Pointer

Här är det segt

   Det är väldigt ovant att inte blogga, men det är mestadels självvalt. Jag har börjat gå och lägga mig tidigare på kvällarna vilket betyder att jag har väldigt få timmar fritid numera, och det är knappt att jag spelar spel alls, haha. Jag tror jag kommer piggna till och få lite mer livsglädje då våren närmar sig - jag är en typisk människa som alltid går in i vinterdepressioner lagom till november och sen är riktigt nere fram till att solen håller sig uppe till åtminstone fyra.
   (På jobbet idag tittade en kollega på mig och sa "du ser lite miserabel ut, mår du bra?" på vilket jag bara kunde svara "tyvärr ser jag bara ut såhär och jag har inte så mycket att göra åt saken". Så kul är det att ha resting bitch face, lol)
 
   Jag tänkte förvarna om att jag inte kommer hålla på mitt nya videoschema riktigt under helgen. Jag har spelat in rätt mycket som ligger och väntar, men jag har inte hunnit klippa något. I morgon åker jag bort till hästgården där jag jobbar extra och ska vara där som hästvakt hela helgen (helt ensam med ca tio hästar, två hundar, en katt och en motvillig kanin, kan inte bli bättre), och jag har inte hunnit med alla förberedelser den här veckan. Jag har inte ridit sedan i oktober, och eftersom jag blivit lovad massor av ridning är jag så sjukt taggad och jag tror inte någon är så entusiastisk över att stå och mocka som jag är då jag är gårdsvakt, haha.
   Jag syns alltså inte här på bloggen något mer förrän tidigast nästa vecka, men om ni är intresserade av mina nya Jorvikiska urhästar kan ni kika in på valfri YouTube-kanal (video om saken ligger ute på båda två) och på min Instagram @GamingByEsme kommer jag spamma hästar och hundar i helgen. Hare bra!
 
   Bild från då Esme och Alonso var ute på ritt. Jag har inte ens spelat SSO på sistone, jag missade till och med uppdragen från Hästmarknaden häromveckan för att jag helt enkelt inte hann logga in... Hoppas kunna spela lite och göra Keemas uppdrag samt ta en sväng till Pandoria under nästa vecka!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.