Chrome Pointer

Uttröttande vecka

   Jag har haft lite för mycket på mitt bord den här veckan. Nu ser jag jättemycket fram emot helg vilket för mig innebär total ledighet (eller ja, ska ju spela in en drös nya videor nu då jag börjar friskna till lite från förkylning) utöver att jag ska rida en häst samt hålla ridlektion nån gång under helgen. Ska bli kul!
 
   Veckans höjdpunkt (förutom en sväng till stallet i onsdags där jag fick mig ett supertrevligt ridpass) var då jag och mitt team från jobbet testade på EscapeRoom tillsammans igår kväll. Målet var att råna en bank och vi klarade oss med mer än 15 minuter till godo, vilket tydligen är VÄLDIGT ovanligt. Killen som ansvarade över vårt rum sa att hälften av alla grupper som provar utmaningen inte lyckas slutföra den alls, så det visar väl lite på vårt otroliga samarbete! (Berättade om det för en kollega i morse, som berättade att hon och hennes kille testat samma utmaning med ett par kompisar. De båda killarna i gänget, som är typ genier båda två, hade tagit över bossandet i rummet men inte lyckats lista ut pusslena och de förlorade faktiskt utmaningen, haha.) Vi ÄR grymma på att stötta varandra under tidspress och det visade sig rätt väl här! Vi blev tillfrågade om vi ville ha ledtrådar ett par gånger under rånandet och vi var så inne i det att vi bara vrålade NEJ och fortsatte med pusslen, haha. Det var sjukt kul och vi hoppas kunna göra samma sak igen nån gång framöver! (Fast med en annan utmaning eftersom vi nu är professionella bankrånare)
   Älskar de här tjejerna så mycket, ofattbart att man har så grymma människor att spendera hela dagarna med, hela arbetsveckorna.
 
   Jag har knappt varit hemma den här veckan, så datorspel har jag inte hunnit lägga tid på alls ^^' I morgon har jag heeeeela dagen fri, men jag kommer som tidigare nämnt behöva lägga den på videoinspelningar eftersom jag just nu inte har något alls bunkrat. Ärligt talat har jag inte ens videon som egentligen ska ut i morgon, för jag hostar så mycket fortfarande att jag inte kunnat spela in något. Ska se hur jag löser det här.
   Men jag sa ju DATORspel, för jag har spelat massa Nintendo Switch! Bussresorna till stan på mornarna (och hem också förstås haha) går på MINST 25 minuter så då hinner man glida runt lite i Kanto medan jag spelar Pokémon Let's Go Eevee. Så sjukt mysigt! Jag ska se om jag kan komma över något litet SD-kort så jag kan föra över screenshots från spelet till datorn, så jag kan visa lite mer...
 
   Det var typ det som hänt sen sist. Har en till grej att nämna, men det tar vi i morgon så det inte blir FÖR mye på en gång! Räcker med att min vecka varit kaos, detsamma behöver inte gälla för min blogg.
 
   Nu ska vi se om min hals går med på att spela in ett avsnitt av Horse Life 2!






Amme

Hej Esme<3
Jag tänkte bara fråga dig om var man köper varg-tjoktröjan?Svara gärna,helst<3

Svar: http://starstable.bplaced.net/db/en/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.