Chrome Pointer

Utan ord

   Idag hade jag ett sånt där moment på jobbet där ögonen nästan tårades lite och man kände sig så tacksam över att få vara med på den här resan som mitt favoritspel gör. Jättehäftigt.
 
   Så... 20 dagar kvar till julafton. Jag är INTE ett fan av julen. Kallt, snö, folk ska vara så himla glada hela tiden och man ska behöva träffa en herrans massa folk. December innebär utöver det att jag har JÄTTEMYCKET som händer i livet. Förutom jobbet har jag lite hästjobb på annan ort, ska rida till en häst lite på hemmaplan, hålla en eller ett par ridlektioner, försöka få ihop en drös videor som jag så gärna vill göra samt lyckas köpa julklappar till familjen. Resten av året blir intressant...
 
   Okej, spel tänkte jag också nämna idag. Jag har nyligen spelat in hela spelet Lantern på video och funderar på när jag ska släppa det. Det är videor helt utan voice over, bara lugnt och sansat spelande (förutom då jag fastnade i träd...). Jag letar efter fler spel av samma typ, hoppas jag kan hitta mer... har för mig att jag hört ågot om ett liknande som ska heta typ Flower, men kan inte hitta det nu. Mer avslappnande spel åt folket!
 
   Det vackra spelet Lantern. Finns på Steam!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.